ФУДБАЛСКИ ТУРНИР У ПРАГУ И ПОСЕТА КОМОРИ ИЗВРШИТЕЉА ЧЕШКЕ РЕПУБЛИКЕ

Делегација Коморе јавних извршитеља Републике Србије у саставу Миодраг Грујовић, председник Извршног одбора Коморе, Даница Чоловић и Тамара Гуцуња – чланови Извршног одбора Коморе, посетила је Комору извршитеља Чешке Републике у периоду од 7. до 9. јуна 2018. године.

Посета наше делегације је уприличена у склопу одржавања Међународног турнира у малом фудбалу у Прагу 8. јуна, у којем је учествовало девет екипа. Тим Коморе јавних извршитеља Републике Србије је остварио огроман успех, освојивши прво место на овом турниру.

Комора извршитеља Чешке Републике организовала је 7. јуна радионицу, којој су присуствовали чланови делегација комора извршитеља, учесница на међународном турниру и председник Међународне уније извршитеља Марк Шмит.

Одржан је и билатерални састанак између председника Коморе Чешке Републике Владимира Плашила и других представника Коморе Чешке Републике и делегације наше Коморе, на којем су разматрана питања из система извршења две земље и размењена међусобна искуства. Закључено је да ће се наставити одлична сарадња ове две коморе, у циљу унапређења професије јавних извршитеља.