САОПШТЕЊЕ: КОМОРА ИЗВРШИТЕЉА ПОЗДРАВИЛА ИМЕНОВАЊЕ НОВЕ МИНИСТАРКЕ ПРАВДЕ

Београд, 11.08.2016. године – Председница Коморе извршитеља Србије Александра Трешњев поздравила је данас именовање Неле Кубуровић за министра правде у новој Влади Србије, напомињући да ће ново министарство имати пуну подршку и конструктивног сарадника у Комори извршитеља.

“Именовање Неле Кубуровић је одлична вест за правосудни систем Србије. Она је врхунски професионалац, одлично познаје функционисање правосуђа и има велико поштовање за све правосудне професије”, навела је Трешњев.

Она је указала да је Кубуровић блиско сарађивала са Комором у процесу доношења новог Закона о извршењу и обезбеђењу прошле године, који је један од најзначајнијих системских закона, напомињући да је Кубуровић у великој мери заслужна за сва квалитетна решења тог закона.

“Од Коморе извршитеља ново министарство ће имати пуну подршку и конструктивног сарадника за даље унапређивање система извршења, а у циљу постизања највећег степена ефикасности и правне сигурности за све грађане и привредне субјекте у Србији”, навела је Трешњев.

Нела Кубуровић је кандитат за министра правде у новој Влади Србије, а до сада је радила као помоћник министра за правосуђе.